iPhone 7/ iPhone 7 Plus skærmbeskyttelse

Posted by:

Så er den nye iPhone 7 landet i butikkerne, og det kan være en god ide at sikre telefonens glas, da den billigste model koster omkring 5700 kr.

Titan Shield leverer løsningen i form af deres “Tempered Glass”, som er 9 gange hårdere end almindeligt glas. Glasset lægges ovenpå skærmen af din nye iPhone 7 eller iPhone 7 Plus og dermed er du sikret mod ubehagelig ridser i din nye iPhone 7.

Det bedste ved Titan Shield er det næsten usynlige look, som fremkommer ved, at selve glasset kun er 0,33 millimeter tykt. Derudover er det behandlet med en fedtafvisende belægning, som gør at din nye iPhone 7 stadig føles super glat og lækker. Titan Shield bliver nemt forbundet med din iPhone 7 via et tyndt siliciumlag, der sikrer at glasset sidder smukt på skærmen af din splinternye iPhone 7 samtidig med at den originale følsomhed bevares.

TitanShield til iPhone 7/ iPhone 7 Plus kan købes i Danmark her:
TitanShield skærmbeskyttelse til Iphone 7
TitanShield skærmbeskyttelse til Iphone 7 Plus

Find TitanShield Beskyttelsesfilm til andre mobile enheder, så som Samsung, Sony mfl.
http://produkt-guiden.dk/catalogsearch/result/?q=titanshield

Titan Shield er designet til at give din model ekstra beskyttelse, men det betyder ikke, at den beskytter mod alt. Hvis din skærm bliver udsat for tilstrækkelig kraft, så kan din skærm gå i stykker, selvom den er beskyttet med Titan Shield. Men du minimerer risikoen betragteligt ved at have Titan Shield som ekstra sikkerhed på din telefon/tablet, da den vil beskytte mod rigtig mange dagligdags uheld.

Læs meget mere på producentens hjemmeside her.
http://www.titanshield.dk/

 
0
  Se også disse artikler

Add a Comment


CAPTCHA * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.