TV-modtager i verdensklasse – Maximum S907

Posted by:

Danskerne elsker at se fjernsyn. Det har vi gjort siden 1930’erne, hvor de første sort-hvid fjernsyn begyndte deres indtog i de danske hjem. Siden dengang har fjernsynet udviklet sig meget, og det er blevet bedre, smallere og billigere.

Det er dog de færreste, som kan nøjes med DR kanalerne i deres mange afskygninger. Derfor er satellit, antenne og kabel TV da også blevet hvermandseje, efterhånden som priserne er blevet til at betale med en almindelig månedsløn. I denne artikel kigger vi på et produkt, som er nødvendigt for at kunne modtage de TV signaler, som gør det muligt at få adgang til tusindvis af underholdende tv-programmer.

Spækket med udstyr

Hos Produktguiden er vi stolte over at kunne tilbyde dig en tv-modtager af den højeste kvalitet – nemlig produktet med det fine navn Maximum SAB Titan III HD Combo. Det er en nyttig lille boks, som giver dig adgang til både kabel, antenne og satellit TV (combo DVB-S/S2, T/T2, C).

Men hvorfor skal du vælge lige netop denne TV-modtager? Godt spørgsmål. Vi har samlet nogle af de fedeste funktioner og fordele ved S907 nedenfor:

 • Understøtter smarte funktioner som fx Maximum SmartTV, Youtube, RSS Reader og Media Player.
 • Indbygget HDMI.
 • Indbygget funktion ift. at konfigurere kanaler.
 • Indbygget USB WIFI.
 • Høj video-output opløsning.
 • Utrolig brugervenlig interface og installation.
 • Nemt og hurtigt at skifte kanal.
 • Mulighed for at streame via en Android telefon eller tablet.
 • Adgang til Titan Online.
 • 2 USB porte.
 • USB PVR.

Som du tydeligvis kan se, er denne TV-modtager fyldt til randen med funktioner, som gør din hverdag lettere og sjovere, når du skal se fjernsyn. Du har blandt andet mulighed for at gå på YouTube, hvor du har adgang til alle de millioner af videoer, som du også kan finde på din computer eller smartphone. Derudover har du mulighed for at streame videoer på fjernsynet, hvis du har en Android telefon eller tablet. Det betyder selvsagt, at du kan bruge din telefon, som en slags fjernbetjening.

Disse funktioner kræver dog, at dit TV har adgang til internettet. Dette kan fx lade sig gøre via et netkabel, som dog kan være bøvlet. Hvis du vil være fri for at se på ledninger, kan du i stedet supplere din TV modtager med denne lille mini USB WIFI:

Denne TV modtager er uden tvivl et ”must-have” for manden eller kvinden, som elsker ekstraudstyr og et brugervenligt design. Det kræver ikke en teknisk uddannelse, at finde rundt i det smarte system, som findes i Maximum S907. Du får med andre ord TV modtagernes Porsche – til en rigtig fornuftig pris. Find den ved at følge dette link:

 
0
  Se også disse artikler

Add a Comment


CAPTCHA * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.