Samsonite og Knomo tilbyder de ultimative bærbar tasker

Posted by:

Teknologi, og dermed computere, er blevet en del af alle arbejdspladser, uddannelser osv. Derfor er det blevet en nødvendighed at have sin bærbar med sig overalt, hvis man vil have det fulde udbytte af sin tid. Din bærbar er blevet et arbejdsredskab på højde med en telefon. Derfor er det vigtigt, at du beskytter din computer, på samme måde, som covers til mobiler også gør det.

Der bliver tilbudt mange former for sikkerhed til bærbare computere, og den betænksomme person vil altid vælge at passe på sin computer, da den er en uundværlig del af mange former for arbejde. Det er muligt at fremhæve et hav af tasker til dette formål, men skal man have kvalitet og design i ét, er taskerne fra Samsonite eller Knomo et oplagt valg. Samsonite og Knomo er begge mærker, som bliver forbundet med tasker af kvalitet til en fornuftige priser. Den fornuftige pris betyder ikke, at folkene bag er gået på kompromis med design eller kvalitet – snarere tværtimod.

Blandt nogle af de mest populære tasker af mærket Samsonite finder du fx skuldertaskerne, som kun har én rem. Her kan nævnes Vectura-serien, som tilbyder en slim office model. Derudover kan modellen Spectrolite også fremhæves som en komplet computertaske. Alle disse tasker er funktionelt i top, og de kan alle rumme en 17,3 tommer bærbar, hvilket er standarden for de fleste computertasker.

Samsonite er dog ikke det eneste mærke, som giver dig muligheden for en moderigtig taske, som beskytter din bærbar mod skader. Knomo er bærbartaskernes svar på Loui Vuitton, så vil du se stilet ud, samtidig med at din bærbar er i sikkerhed, bør du bl.a. kigge på modellerne Amesbury og Grosvenor. Disse tasker giver dig et eksklusivt look, som dine kollegaer helt sikkert vil misunde dig for.

Samsonite-Baerbar-Taske

Det er dog ikke kun skuldertasker, som Samsonite tilbyder. Vi tilbyder nemlig også den mere traditionelle ”backpack” i vores udvalg af Samsonite tasker. De fleste af de ekstremt praktiske ”backpacks” er alle rummelige og kan indeholde en 17,3 tommer, men de har ligeledes også nogle ekstra lommer, som gør dem ideelle til de fleste situationer. Denne type taske har også en lomme, som er dedikeret til din bærbar, så den er opbevaret helt sikkert. Er man ikke klar til en skuldertaske og kan man godt lide en taske, som sidder tæt og fast på ryggen, så er ”backpacken” stadig det optimale valg.

Kan du også se fordelene ved en Samsonite eller en Knomo taske? Du finder vores store udvalg ved at følge disse links:

Knomo-Kobe-Soft-baerbar-taske-skulder

 
0
  Se også disse artikler

Add a Comment


CAPTCHA * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.