Eksternt optisk drev til USB – Samsung DVD SlimLine

Posted by:

Teknologien kører stærkt – rigtig stærkt. Dette er også sandt inden for markedet for computere og bærbare. Designet er begyndt at betyde rigtig meget inden for computere, hvilket har medført, at de skal laves så små og stilrene som muligt. Dette har haft et par negative konsekvenser, idet flere computere ikke længere har et indbygget disk drev, hvilket betyder, at de ikke kan læse CD’er. Har ens computer ikke et indbygget CD drev, kan man løbe ind i en række problemer.

Eksempelvis vil man ikke kunne installere programmer fra CD’er eller DVD’er, og det vil ikke være muligt at se DVD film på computeren, da man ikke har noget drev, hvori en disk kan indsættes. Er man studerende og har man brug for en ordbog på computeren, kan man i nogle tilfælde blive nødt til at droppe dette og købe adgang til onlinebøger. Der findes umiddelbart en lang række problemer, men heldigvis er der en løsning til dette.

”Samsung DVD SlimLine +/-RW8x Black USB” hedder modellen, som er den billige løsning på dine problemer. Dette er et eksternt optisk CD/DVD drev, som både virker til Apple og Microsoft. Det er altså den ultimative løsning, hvis du ikke skulle have et diskdrev i din computer. Man skulle tro, at sådan et drev fylder meget, men dette er ikke tilfældet. Der er her tale om en meget lille og elegant gadget, som kan hjælpe dig til en nemmere hverdag. Drevet vejer kun 208 gram, hvilket gør den nem at tage med i tasken.

Modellen her er en slim model, hvilket gør, at den ikke rigtigt fylder noget, og det vil altså ikke være en stor klods, som du skal rende rundt med. Drevet kan let medbringes i skoletasken eller i tasken til arbejdet, da den altså næsten ikke fylder noget. Derudover kan det også nævnes, at dette drev giver dig mulighed for at brænde CD’er.

Generelt kan man sige, at Samsung tilbyder et smart drev, som både ser godt ud og vigtigst af alt fylder næsten ingenting. Drevet er altså ideelt, da man kan have det med i skolen, på arbejdet og på togrejen. Du kan med dette drev få adgang til at anvende CD’er og DVD’er til din computer, selvom der er ikke er noget CD drev indbygget i selve computeren.

Du kan finde CD drevet ved at følge dette link:

Samsung-optisk-drev-usb-3DVD SlimLine +/-RW8x Black USB USB3.0,AV Compatible
Nero Retail medfølger, så du kan brænde dokumenter, musik og billeder ud.

 
0
  Se også disse artikler

Add a Comment


CAPTCHA * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.