Ny lader / Strømforsyning til Macbook Pro 15″ Retina

Posted by:

Der er bare noget fedt ved Apple og deres produkter, og Macbook Pro Retina er bestemt ingen undtagelse. Den bærbare computer har det klassiske Macbook design, et stærkt batteri og lækkert tilbehør, oftest i form af den helt unikke Apple oplader eller de berømte høretelefoner.

Apples opladere er verdensberømte for deres uovertrufne design, som er svært at finde andre steder. Det er derfor rigtig ærgerligt, hvis man er uheldig at miste eller ødelægge sin oplader. Godt nok holder Macbooks betydeligt længere på en opladning end en typisk PC med Windows styresystemet, men ikke desto mindre løber selv en ny Macbook Pro tør efter en rum tid.

Er du den stolte ejer af en Macbook Pro 15” Retina, med det fulde navn Macbook Pro 15″ Retina Mid 2015 (A1398)? Så kan vi hjælpe dig med en ny oplader, som opfylder dine krav til funktionalitet og udseende. Vi kan tilbyde dig en helt ufattelig lækker lader, der både kan fungere som backup eller som den primære oplader til din Macbook.

Du finder vores bud på din nye oplader i nedenstående link:

Med denne strømforsyning går du hverken på kompromis med design eller kvalitet. Vi håber, at du bliver glad for din nye lader 🙂

 
0
  Se også disse artikler

Add a Comment


CAPTCHA * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.