Find og udskift selv dit bærbar batteri

Posted by:

Er dit bærbar batteri gået dødt, men virker computeren stadig fint? Så er der ingen grund til hverken at sende computeren til reparation eller købe en helt ny, når den for en langt billigere pris kan købe et nyt batteri og selv udskifte det med dit gamle.

Hvordan finder jeg et bærbar batteri, der passer?

Når du skal finde et bærbar batteri, der passer til lige præcis din bærbar, så kan du meget nemt bruge vores produktguide, der med 3 nemme skridt hjælper dig med at finde det rigtige produkt. Du kan nemt finde rundt i vores guide, da det blot kræver, at du vælger:

  1. Mærke
  2. Serie
  3. Model

Søg i Guiden her.

Du kan også bruge søgefeltet til at specificere din søgning, da du kan finde lige præcis det, som du leder efter i vores store sortiment. Hvis du ikke ved hvordan du skal finde serienummeret eller modellen, så kan vi også hjælpe dig med dette. Kom forbi vores blog, hvor vi har guides til at finde det hele. Det er også her, at du kan finde alle vores andre guides til udskiftning af reservedele til din bærbar og meget mere. Vi har designet vores produktguide, så den er meget brugervenlig, som gør, at alle kan finde rundt i den.

Kan jeg selv udskifte mit bærbar batteri?

Ja, og det er tilmed meget nemt i langt de fleste tilfælde. Batteriet er en af de nemmeste ting at skifte på din bærbar, da det i de fleste situationer er designet til at kunne blive skiftet uden de store problemer. Du vender blot din bærbar computer om, og så er der en funktion, der tillader dig  at fjerne og dermed udskifte dit bærbar batteri. En enkelt knap plejer at være det eneste, der skal trykkes på før, at batteriet frigives, og du kan nemt indsætte det nye. Her kan du se et eksempel:

Asus

Kan jeg købe/udskifte mit bærbar batteri på min Apple MacBook?

Ja, det kan du, men dette er mere kompliceret end ved alle andre mærker, da batteriet er ikke er designet til at blive fjernet af forbrugeren, men det er bestemt ikke umuligt. Brug vores guide, der trin for trin leder dig gennem processen, så du kan skifte batteriet og forlænge din Macs levetid.

Læs vores guide her

Hvad er et bærbar batteri?

Et bærbar batteri fungerer ligesom alle andre batterier, da det sørger for, at din bærbar kan holde sig tændt, når den ikke er tilsluttet en stikkontakt. Som ved alle andre typer batterier, så bliver dit bærbar batteri også dårligere med tiden og til sidst kan det slet ikke holde strøm. Her kan man lige så godt udskifte det, da det er langt billigere end at købe en helt ny bærbar.

Lad os hjælpe dig med at finde dit nye bærbar tastatur til din model – Klik her for kontakt.

 
0
  Se også disse artikler

Add a Comment


CAPTCHA * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.