Find og udskift selv din bærbar skærm

Posted by:

Hvis din skærm på din bærbar er gået i stykker, så behøver du ikke frygte for reparationsregningen eller i værste fald et køb af en ny computer. Hos produkt-guiden har den reserveredele til din bærbar, og vi har også de rette guides, som du skal bruge for at kunne gøre det hele selv. Det er nemt, det er hurtigt, og det er billigt.

Hvordan finder jeg en bærbar skærm, der passer?

Vi har en grundig produktguide, som du kan bruge til at finde den reservedel som du søger efter. Den fungerer meget simpelt som en raket af 3 trin: Mærke – Serienummer – Model. Når du har indtastet disse, har du enten det, som du søger, eller også har det en overskuelig oversigt over produkterne.

Det er ikke alle der ved, hvor man finder serienummer og modellens navn på sin bærbar. Derfor har vi lavet en række guide, der kan hjælpe dig med det. Alle vores guides ligger på vores blog, hvor du kan finde mange andre spændende guides omkring, hvordan du skifter dine reservedele. Vores produktguide kan hjælpe dig med at finde de rette reservedele til en billig pris, uden at du behøver at bruge lang tid på at lede.

  1. Mærke
  2. Serie
  3. Model

Søg i Guiden her.

Kan jeg selv udskifte min bærbar skærm?

Det kan du sagtens, selvom man ikke umiddelbart skulle tro, at det kunne lade sig gøre. Vi har guides, der passer til de fleste mærker, og det eneste, som du behøver at gøre er at følge disse til punkt og prikke, og så kan du glæde dig over en splinterny bærbar skærm, som du helt selv har monteret. Herunder kan du finde nogle af vores guides til, hvordan man udskifter sin bærbar skærm.

HP ProBook

Acer Aspire

Asus Eee

Kan jeg udskifte mit frontglas på min Macbook Pro?

Ja, det kan du også, og det er faktisk endnu nemmere. Man ser tit at Appleskærme flækker, men det er dyrt at sende den til reparation. Derfor er der mange penge at spare, hvis du beslutter dig for at gøre det selv, her er vores guide:

Macbook Pro (Frontglas)

Hvad er en bærbar skærm?

En bærbar skærm er den skærm, der sidder på din bærbar computer, og den er egentlig ikke så forskellige som skærmen, der sidder på en stationær computer, da den egent bare er mindre. Den er bedre designet til at sidde på den mindre computer, men den er på samme tid også mere udsat for slag og skrammer.  Derfor er det heldigt, at du sagtens helt selv kan købe reservedelen og montere den uden at skulle betale dyre domme.

Lad os hjælpe dig med at finde dit nye bærbar tastatur til din model – Klik her for kontakt.

 
1
  Se også disse artikler

Comments

  1. Casper Nielsen  January 22, 2016

    troede slet ikke det var så nemt at gøre selv, man kan spare en del penge ved det! 🙂

     
    reply

Add a Comment


CAPTCHA * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.