Find og udskift selv din bærbar harddisk / SSD disk

Posted by:

Af og til sker det, at din bærbar harddisk eller din bærbar SSD disk brænder sammen. Det betyder ikke, at du skal udskifte hele computeren – tværtimod. Du kan selv med enkle midler købe din bærbar harddiske og skifte den ud med den gamle, og vi kan vise dig, hvordan du skal gøre. Du behøver ikke vide meget om computere, du skal bare kunne finde ud af at følge en simpel manual, og så går det hele let som en leg.

Hvordan finder jeg en bærbar hardisk, der passer?

Svaret er meget simpel: Du bruger vores produktguide, som er lavet specielt til folk, der ved hvad de skal have. Så i stedet for at sidde og lede, kan du med 3 simple trin finde den reservedel, som du står og mangler. Når du har indtastet alle 3 trin, så står du enten med produktet foran dig, eller også har det en meget overskuelig oversigt, som du nemt kan finde rundt i. Her er hvad du skal gøre:

 1.  Vælg Mærket
 2.  Vælg Serienummer
 3.  Vælg Modellen

Søg i Guiden her.

Bare rolig, vi ved godt, at det ikke er alle, der er computer eksperter, eller alle der gemme deres manualer. Derfor kan du finde en guide til, hvordan du finder både serienummer og model passende til dit mærke. På vores blog kan du finde lige præcis den guide, der passer til din bærbar, og så begynder det rigtig sjove, da du så kan finde din bærbar SSD disk eller bærbar harddisk.

Kan jeg selv udskifte min bærbar harddisk?

Det kan du sagtens, og du behøver ikke engang være ekspert. Alt du skal gøre er, at følge vores guides, som sikkert vil guide dig igennem processen, så du kan være sikker på, at det hele bliver gjort rigtig. Det er faktisk nemmere end det lyder, og herunder kan du finde vores forskellige guide til skift af bærbar harddisk.

Lenovo

Toshiba

HP

Hvad er en bærbar harddisk?

En bærbar harddisk er hukommelsen på din bærbar computer, og det er her alle dine filer, som du gemmer bliver placeret. Din bærbar harddisk er essentiel for, at din bærbar computer virker, da det er igennem denne, at din computer for adgang til alle programmerne. Så hvis du er uheldig og din computer går i stykker, så kan du faktisk være heldig, hvis din bærbar harddisk ikke har taget skade, da du så kan få fat i alle dine gemte filer.

Lad os hjælpe dig med at finde dit nye bærbar tastatur til din model – Klik her for kontakt.

 
1
  Se også disse artikler

Comments

 1. Kim  July 4, 2016

  Hej
  Jeg har en macbook pro fra 2011 og vil gerne skifte den gamle 320gb ud med en ny ssd disk på 500gb fra Samsung den hedder 850evo mz-75e500b 500gb ssd

   
  reply

Add a Comment


CAPTCHA * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.