Find og udskift bærbar tastatur

Posted by:

Har du haft et uheld med dit bærbar tastatur, hvor du eventuelt er kommet til at spilde noget ned i det, som gør det mere eller mindre ubrugeligt,  er der dog ingen grund til at gå i panik, da det kan lade sig gøre at du selv kan udskifte dit bærbar tastatur, selvom det umiddelbart ikke ser sådan ud.

Hvordan finder jeg et tastatur, der passer?

Når du skal finde det tastatur, der passer lige præcis din bærbar, så kan du meget nemt bruge vores produkt guide, der med 3 skridt hjælper dig med at finde det perfekte match. Du kan nemt finde rundt i vores guide, da det blot kræver, at du vælger:

1. Mærke
2. Serie
3. Model

Søg i Guiden her.

Der er også et fritekst søgefelt, hvor du kan specificere din søgning yderligere. Resultatet vil give dig en række kategorier at vælge imellem, så du hurtigt kan finde frem til det rigtige tastatur. Det er ikke altid lige til at finde produkt og serienummer på din bærbare computer, som enten kan stå på selve computeren, eller du kan finde det via en kommando. Du kan læse mere om at finde model og serie nummer på vores blog. Vores produkt guide er generelt en bruger venlig måde, hvorpå du kan søge i vores store udvalg og finde de produkter, som du lige står og mangler.

Kan jeg selv udskifte mit bærbar tastatur?

Det kan sagtens lade sig gøre at skifte sig eget bærbar tastatur, men du skal være sikker på hele processen før, at du begynder. Vi har guiden som du kan bruge til at lede dig igennem hele processen, så du kan være sikker på at det bliver gjort helt rigtigt. Det er er meget lige til, og du behøver ikke været teknisk ekspert for at kunne gøre det, og i sidste ende sparer du en stor reparationsregning. På vores blog kan du finde kan du finde guides til udskiftning af det bærbare tastatur på forskellige modeller:

Acer Aspire og Emachines

HP EliteBook og ProBook

Dell Latitude

Lenovo 

Kan jeg købe/udskifte enkelte taster på mit tastatur?

Det anbefales, at du skifter hele tastaturet, da det bedst kan betale sig, og samtidig får du ordnet alle knapperne på én gang, så du ikke behøver at skulle skifte en knap igen på det senere tidspunkt. Hele processen er på samme tid meget nemmere for dig, hvis du nøjes med at skiftes hele tastaturet. Det er typisk slet ikke muligt at få udskiftet en enkelt knap på din bærbare computers tastatur.

Hvad er et bærbar tastatur?

Et bærbar tastatur er det tastatur, der sidder fast monteret på din bærbare computer. I modsætning til tastaturer på stationære computere, så er det ikke lige til at skifte et bærbar tastatur, men det er bestemt ikke umuligt, og noget som man sagtens kan gøre selv. Et bærbar tastatur er kendetegnet ved sine fladere knapper uden så meget dybde, som gør det nemmere at skrive på, da man kan flytte sine fingre let og elegant over tasterne.

Lad os hjælpe dig med at finde dit nye bærbar tastatur til din model – Klik her for kontakt.

 
0
  Se også disse artikler

Add a Comment


CAPTCHA * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.