Advarsel fra Apple: iPhone-opladere kan overophede.

Posted by:

Advarsel fra Apple: iPhone-opladere kan overophede.
Nu bytter Apple dem til en ny.

Læs mere på: http://www.apple.com/dk/support/usbadapter-european/

Apple har fastslået, at Apple 5 W europæisk USB-strømadapter i sjældne tilfælde kan overophede og udgøre en sikkerhedsrisiko. Denne adapter fulgte med alle iPhone 3GS-, iPhone 4- og iPhone 4s-modeller, der er leveret fra oktober 2009 til september 2012 i nedenstående lande. Den blev også solgt som enkeltstående tilbehør.

Kundernes sikkerhed er altid Apples topprioritet, og vi har frivilligt besluttet os for at ombytte hver berørte strømadapter til en ny, redsignet adapter gratis. Vi opfordrer kunder til at ombytte eventuelle berørte adaptere til en ny så hurtigt som muligt ved at følge nedenstående ombytningsproces.

Bemærk: Andre Apple 5 W USB-strømadaptere er ikke del af dette program.

 
0
  Se også disse artikler

Add a Comment


CAPTCHA * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.