Pas på din iPhones stråling og dårlige hygiejne

Posted by:

Hvis du har en iPhone eller hvilken som helst anden nymoderne telefon, så bør du læse denne artikel med overvejelser om, hvad du skal være særlig opmærksom på hvad angår stråling og hygiejne.

Stråling kan føre til dårlig sædkvalitet

Sagen er nemlig den, at mens vores telefoner bliver mere og mere avancerede og smarte, bliver nogle hidtil mindre relevante emner pludselig meget aktuelle. De mange nye funktioner på telefonen gør at den konstant sender stråler rundt til og fra telefonmasterne og din trådløse internetboks. Det betyder en markant stigende mængde stråling, som vi mennesker bliver udsat for.

Der er skrevet meget om hvorvidt den øgede mængde stråling er skadelig for os mennesker, og specielt er mænds sædkvalitet blevet nævnt som et område hvor verden i fremtiden vil møde problemer. Med telefonen i lommen bliver der sendt massive mængder af stråling til og fra lige præcis det område.

Om natten har mange deres telefoner liggende på natbordet lige ved siden af hovedet, og her ligger telefonen altså også i løbet af natten og udsender stråling, for at den konstant kan holde sig opdateret til trods for, at du først tjekker den igen 8 timer senere.

Men hvordan kan du så undgå denne stråling?

Når du bærer din telefon til daglig bør du overveje muligheden for at have den i tasken, frem for i lommen, så den kommer længere væk fra din krop. Om natten bør du slukke telefonen helt eller slet ikke have den med ind i soveværelset. Bruger du den som vækkeur, så kan du alternativt sætte den på fly-tilstand – hermed sender og modtager den ikke stråling i løbet af natten.

ac_spare_banner_dk5099b806

Brug for nye dele til din Mac eller Iphone?

Har du vasket din iPhone for nylig?

En anden problematik er din telefons hygiejne. I takt med at telefonen har fået flere funktioner bruger vi den mere og mere, og vi tager den med os over alt. Det er langt fra altid vi har rene hænder når vi bruger telefonen, og dermed bliver telefonen med tiden ekstremt beskidt, uden at vi nødvendigvis lægger mærke til det.

Tænk lige et øjeblik over ofte du bruger din telefon med beskidte hænder, og hvor ofte du så bagefter bruger den i situationer der kræver maksimal renlighed, fx imens du spiser.

Løsningen er ganske enkelt at slukke telefonen, og så vaske alle overflader, specielt forside og bagside. Har du et plastic-cover på din telefon vil det være oplagt at vaske dette grundigt i sæbevand, og så blot vaske skærmen på selve telefonen.

 

Denne artikel er skrevet af Tobias Ehlig, som driver webshoppen eKondom.dk

 
0
  Se også disse artikler

Add a Comment


CAPTCHA * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.